גבריאל ז'סוס עדיין לא השתלב באופן מלא בברצלונה, הן בשל הזמן הדרוש לו כדי להסתגל לקבוצתו החדשה והן בשל היכולת הגבוהה שמציגים שחקני ההתקפה של בארסה, ובראשם ראפיניה ולאמין ימאל.
ראפיניה, לשעבר שחקן לידס, הוא הבחירה המועדפת על האנזי פליק בחוד ההתקפה. הוא משמש כאופציה המרכזית של המאמן בתפקיד החלוץ המדומה, לאחר עזיבתם של לבנדובסקי ופרן טורס בחלון ההעברות האחרון. הברזילאי כבש שמונה שערים ובישל שלושה נוספים בשישה משחקים, חמישה מהם בליגה הספרדית ואחד בליגת האלופות.
היכולת של ראפיניה, לצד התפוקה ההתקפית של לאמין ימאל, פרמין, אדיימי ואחרים, הותירה את גבריאל ז'סוס עם מעט מאוד דקות משחק. "ראפה כובש שערים. הוא משחק בכל משחק, מגיע לו. אני אנסה להתחרות ולהמתין להזדמנות שלי לשחק יותר ולקבל יותר דקות", אמר הברזילאי בריאיון לתוכנית "Tot Costa", שפרטיו פורסמו על ידי TV3.
ז'סוס שותף עד כה בשני משחקים בלבד, כששיחק שבע דקות מול פיינורד ושתי דקות מול ולנסיה, אך כבר פתח את חשבון השערים שלו במדי ברצלונה. הוא מצא את הרשת בליגת האלופות וכבש את השער החמישי.
"אני רוצה להבקיע שערים ולעזור, ואני לא רוצה לעשות את זה כשהתוצאה היא 0:2, 0:3 או 0:4. אני רוצה להבקיע שערים חשובים", הוסיף הברזילאי השאפתן, שחתום בברצלונה עד יוני 2029.
מה דעתך על הכתבה?