למרות שליטה ממושכת ואף דקות טובות גם בעשרה שחקנים, ברצלונה ספגה ביקורת נרחבת בספרד אחרי ההפסד אתמול (רביעי) 2:0 לאתלטיקו מדריד בקאמפ נואו. עיקר הביקורת היה על חוסר היכולת לתרגם יתרון ברור להזדמנויות ממשיות ושערים.
בתקשורת המקומית תיארו זאת בצורה חדה: "יש ימים שקשה להבין מה ברצלונה מנסה לעשות. היא שלטה, אבל בלי לדעת איך לתרגם את זה לשערים". המסר שחזר שוב ושוב היה חד: "ברצלונה ייצרה – אתלטיקו הענישה".
לאחר המשחק בניתוחים בספרד הדגישו את הפער: "ברצלונה שלטה גם עם 11 וגם עם עשרה שחקנים, ואף הייתה טובה יותר לאורך דקות רבות, אך בפועל לא הצליחה להבקיע. שחקנים כמו מרכוס רשפורד הגיעו להזדמנויות – אך פספסו שוב ושוב, בעוד היריבה ניצלה כמעט כל רגע משמעותי".
האנזי פליק ניסה לשדר ביטחון למרות התוצאה: "הפסדנו, אבל היו לנו הזדמנויות טובות מאוד. לא נוותר. שיחקנו טוב גם עם שחקן פחות. זה לא היה קל, אבל היו לנו את המצבים שלנו. אנחנו מאמינים בעצמנו".
גם רונלד אראוחו התייחס לכך ואמר: "ניסינו אבל זה לא הספיק. גם עם שחקן פחות יצאנו חזק. עצובים, אבל אפשר לחזור – אני משוכנע. עשינו את זה הרבה פעמים".
מה דעתך על הכתבה?