באיירן מינכן כבר הביעה נכונות, אבל דניאל פרץ "הטיל וטו" על העסקה

play
דניאל פרץ | picture alliance / Contributor
צפו בתקציר: דניאל פרץ ספג פעמיים וקיבל צהוב בהופעת הבכורה בהרכב באיירן 02:35

לאנס הצרפתית תכננה להפוך את דניאל פרץ לשוער הראשון שלה והבווארים היו מוכנים להשלים את העסקה, אך השוער הישראלי התנגד

(גודל טקסט)

על פי דיווח של פלוריאן פלטנברג מ"סקיי ספורט גרמניה" היום (ראשון), דניאל פרץ עדיין מסרב לעבור ללאנס בחלון ההעברות הנוכחי. המועדון הצרפתי הציע עסקת השאלה, כפי שנחשף כבר אתמול (שבת), ובאיירן מינכן מבחינתה כבר הביעה נכונות לקבל את ההצעה הרשמית.

על אף פציעתו הנוכחית של פרץ, כך על פי פלטנברג, לאנס מעוניינת להפוך את הישראלי לשוער הראשון של הקבוצה. אולם, מכיוון שפרץ מתנגד למעבר, המועדון כבר בוחן חלופות אחרות, כשעל פי דיווח ב"לאקיפ", אחת האופציות שנבחנות כעת היא השוער האוסטרלי מתיו ראיין.

אתמול פלטנברג דיווח כי באיירן מינכן קיבלה הצעה עבור פרץ מלאנס מהליגה הצרפתית, אך טען כי השוער מעדיף בינתיים להישאר בקבוצתו, ולא לצאת להשאלה. במקביל, באיירן מנסה להשלים את החתמת השוער יונאס אורביג מקלן והמשא ומתן בין הצדדים נמשך, כשבינתיים מנואל נוייר חזר לכשירות ותפס כמובן את עמדת השוער הראשון.

הזדמנות להראות שהוא העתיד של באיירן. דניאל פרץ | אימג'בנק GettyImages

לאנס, שהפסידה אתמול 2:1 לפריז סן ז'רמן במחזור ה-18 בליגה הצרפתית, מדורגת במקום השביעי ומכרה לאחרונה את שוערה בריס סמבה לראן. היא כבר החתימה את הספרדי פאו לופס, אבל העסקה בוטלה בגלל דרישתה של ג'ירונה שיישאר אצלה עד סוף החודש (כמושאל ממארסיי) וכך היא נותרה עם הרווה קופי בלבד.

עוד באותו נושא: באיירן מינכן, דניאל פרץ, לאנס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי