שלושה משחקים נערכו הערב (רביעי) במסגרת המחזור ה-33 בליגה הספרדית ובראשם הניצחון המרשים של אתלטיקו מדריד 1:5 על קאדיס. במשחק המוקדם ולנסיה נפרדה ב-1:1 מוויאריאל.
פתח את החגיגה עם צמד. גריזמן | אימג'בנק GettyImages, PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP
אתלטיקו מדריד – קאדיס 1:5
אתלטיקו המשיגה בכושר המצוין שלה וכבשה חמישייה שנייה ברציפות בתוך ארבעה ימים, אחרי ה-2:5 על ריאל ויאדוליד ביום ראשון. אנטואן גריזמן הבקיע צמד (2, 27), אלברו מוראטה (49), יאניק קראסקו (57, פנדל) ונהואל מולינה (73) הוסיפו ואנטוני לוסאנו רק צימק (72). אתלטיקו עם 9 ניצחונות מ-10 המשחקים האחרונים בליגה ועקפה את ריאל מדריד בדרך למקום השני.
ג'קסון המשיך בכושר ההבקעה, אבל ויאריאל השיגה רק נקודה | אימג'בנק GettyImages, Aitor Alcalde
ולנסיה – ויאריאל 1:1
העטלפים קיוו לרשום ניצחון ביתי חמישי ברציפות בליגה על הצוללת הצהובה, אבל נאלצו להסתפק בנקודה בודדת שאמנם תשאיר אותם מעל הקו האדום בסיום המחזור, אבל ממש לא מרחיקה אותם מסכנת ירידה לליגה השנייה. ניקולאס ג'קסון המשיך בכושר המצוין אצל ויאריאל, עם שער חמישי בששת משחקי הליגה האחרונים שלו. אלא ש-10 דקות אחרי שהחלוץ בן ה-21 כבש, סמואל לינו השווה עבור ולנסיה (72) וקבע חלוקת נקודות בסיום, שמרחיקה את הקבוצה של קיקה סטיין מהכרטיס לליגת האלופות.