מכה נוספת להגנת ריאל מדריד: אלאבה שוב נפצע. זה זמן ההיעדרות הצפוי

הבלם האוסטרי שרק חזר לאחרונה אחרי שנת היעדרות מהמגרשים, נפצע בשריר הארבע ראשי ויעדר בין שבועיים לשלושה שבועות וקרלו אנצ'לוטי נשאר עם בלם טבעי אחד לקראת הדרבי והמפגש עם מנצ'סטר סיטי

(גודל טקסט)

דויד אלאבה שחזר למגרשים רק ב-19 בינואר במשחק מול לאס פלמאס לאחר היעדרות של למעלה משנה, סובל מפציעה בשריר הארבע ראשי ברגל שמאל ויעדר מהמגרשים בין שבועיים לשלושה שבועות. הבלם האוסטרי הספיק לשחק 70 דקות בארבעה משחקים והפציעה הנוכחית אינה מדאיגה מבחינה רפואית, ונחשבת טבעית לאחר תקופת היעדרות ארוכה. גם השוער טיבו קורטואה חווה פציעות דומות בשריר המקרב לאחר קרע ברצועה הצולבת שסבל ממנו בשנה שעברה. הפציעה מעמיקה את משבר ההגנה של הבלאנקוס, שכבר חסרה את אנטוניו רודיגר ואדר מיליטאו במרכז ההגנה.

המצב מותיר את המאמן קרלו אנצ'לוטי עם ראול אסנסיו כבלם הטבעי היחידי בסגל. אלאבה, שתוכנן לפתוח במשחק גביע המלך מול לגאנס לצד אסנסיו, יחמיץ גם את הדרבי של מדריד מול אתלטיקו בסוף השבוע ואת העימות החשוב מול מנצ'סטר סיטי באתיחאד בשלב הנוק אאוט בליגת האלופות בשבוע הבא.

ראול אסנסיו, עשוי לעמוד לדין פלילי | David S. Bustamante

אנצ'לוטי נאלץ כעת לאלתר פתרונות בהגנה, כשהאפשרויות העומדות בפניו כוללות את אורליאן צ'ואמני או את בלם קבוצת המילואים חקובו רמון. ואייחו אינו כשיר למשחק, ושיבוץ פדריקו ואלוורדה בעמדה נראה בלתי סביר למרות שאנצ'לוטי ציין שזו אפשרות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי