שטרסבורג הצליחה להיות הערב (ראשון) זו שעוצרת את ליון, כשניצחה אותה 1:3 בבית במשחק שנעל את המחזור ה-23 בצרפת. ראן השישית הביסה 0:3 בחוץ את אוקזר, ליל עדיין לפניה אחרי 0:1 באנז'ה.
שטרסבורג – ליון 1:3
רצף 13 הניצחונות של ליון בכל המסגרות נקטע על ידי אחת הקבוצות המלהיבות בצרפת. האורחת קיוותה לצמק את הפער מלאנס השנייה לארבע נקודות בלבד, אבל שטרסבורג הייתה גדולה עליה וחזרה למקום השביעי ולמאבק על הכרטיסים לאירופה. שחקני הכנף היו הבולטים, כשדייגו מוריירה בישל למרסיאל גודו בדקה ה-37 וכבש בעצמו בבעיטה מרחוק שפגעה בשחקן הגנה בדקה ה-52. רומן ירמצ'וק בישל לקורנטן טוליסו במהלך הראשון שלו על המגרש בדקה ה-59 והאורחת קיבלה תקווה מחודשת, אבל חואקין פאניצ'לי סגר עניין בפנדל שבע דקות לסיום עם שערו ה-13 העונה בליגה. עונה שלישית ברציפות שליון מפסידה בשטרסבורג.
בכורה מוצלחת לפרנק הז ושלישייה שנייה ברציפות לראן, אחרי ה-1:3 על פריז סן ז'רמן עם המאמן הזמני סבסטיאן טמבורה. בעונה שעברה הובסה ראן 4:0 באוקזר, אבל הפעם עשתה את זה קל עם צמד של מהדי קמארה (20 ו-45) ושער בתווך של אסטבן לפול (22). המארחת נותרה במקום ה-16 שמוליך לפלייאוף ההישרדות.
מה דעתך על הכתבה?