הלילה (בין שבת לראשון) קיווינו לקבל דרבי ישראלי ב־MLS, אך תאי בריבו שנמצא פצוע לא נכלל בסגל של DC יונייטד, שהתארחה אצל ניו אינגלנד רבולושן עם דור תורג'מן ועילי פיינגולד.
המשחק הסתיים בניצחון דחוק 0:1 לקבוצה הביתית, הודות לבישול של תורג'מן ליוסוף אלחסן בדקה ה־35. הישראלי השתלט על הכדור, הקפיץ אותו והשאיר לחברו שבעט מדויק לפינה והכריע את ההתמודדות. גם תורג'מן וגם פיינגולד השלימו 90 דקות מלאות, והמשיכו לשמור על מאזן ביתי מושלם של ניו אינגלנד רבולושן.
שני ישראלים היו גם במפגש בין שארלוט לנאשוויל, שם ניצחה האורחת 1:2 במשחק שבו עידן טוקלומטי החמיץ פנדל. שארלוט נקלעה לפיגור כפול, ובדקה ה-65 הייתה יכולה להשיג שער יקר אחרי שטוקלומטי בעצמו סחט פנדל, אך לקח אחריות, ניגש לנקודה הלבנה ולא הצליח להבקיע. טוקלומטי הוחלף בדקה ה-83, בעוד ליאל עבדה פתח גם הוא בהרכב, אך התקשה לסייע והוחלף כבר במחצית.
צפו בבישול של תורג'מן בתקציר ניצחונה של ניו אינגלנד
ישראלי נוסף ששיחק הלילה ב-MLS הוא רן בנימין, שעלה מהספסל בדקה ה-83 ב-1:1 של דאלאס מול סנט לואיס סיטי.
מה דעתך על הכתבה?