גם דה זרבי לא עזר: טוטנהאם הפסידה ונותרה מתחת לקו האדום

play
רנדל קולו מואני שחקן טוטנהאם | GettyImages
צפו: טוטנהאם הפסידה לסנדרלנד בבכורה של דה זרבי ונותרה מתחת לקו האדום 01:30

המאמן החדש נוצח 1:0 בסנדרלנד והתרנגולים עדיין ללא ניצחון ב-2026 (5 נקודות מ-42 האחרונות). רומרו נפצע וירד בדמעות. 1:1 בין פורסט לאסטון וילה

(גודל טקסט)

המחזור ה-32 בפרמיירליג נמשך היום (ראשון) עם עוד שלושה משחקים, לפני המפגש המסקרן בין צ'לסי למנצ'סטר סיטי.

רוברטו דה זרבי מאמן טוטנהאם
הבין את גודל האתגר. רוברטו דה זרבי | רויטרס

סנדרלנד – טוטנהאם 1:0

את מה שלמדו על בשרם תומאס פרנק ואיגור טודור, חווה גם רוברטו דה זרבי במשחקו הראשון כמאמן טוטנהאם. אנטונין קינסקי החליף בין הקורות את גוליילמו ויקאריו הפצוע – בדקות בכורה בליגה ובהופעה ראשונה מאז 17 הדקות המסויטות בליגת האלופות מול אתלטיקו מדריד – אבל נכנע בעל כורחו לבעיטה של נורדי מוקיאלה שפגעה בשחקן הגנה והטעתה אותו בדקה ה-61. הקפטן כריסטיאן רומרו נפצע וירד בדמעות לאחר מכן, ובחלק ההתקפי לטוטנהאם לא היה יותר מדי מה להציע פרט לאיום של פדרו פורו שנעצר אצל רובין רופס בתוספת הזמן. 14 משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון (5 נקודות מ-42) לתרנגולים, שהפסידו לסנדרלנד לראשונה מאז ה-3:1 באפריל 2010 ונמצאים מתחת לקו האדום – מרחק שתי נקודות מווסטהאם ושלוש מנוטינגהאם פורסט ולידס יונייטד.

שחקני אסטון וילה חוגגים מול פורסט
רק נקודה לאסטון וילה | אימג'בנק GettyImages

נוטינגהאם פורסט – אסטון וילה 1:1

הרביעית בטבלה הובילה משער עצמי של מוריו בדקה ה-23, אבל קאלום הדסון-אודוי בישל למגן ניקו וויליאמס שהשווה בשער נאה בדקה ה-38. מאטס סלס שמר על הנקודה עבור פורסט, שכאמור מקדימה את טוטנהאם בשלוש נקודות והיא בלתי מנוצחת בארבעת המחזורים האחרונים. שתיהן יתפנו כעת לגומלין ברבע גמר הליגה האירופית: אסטון וילה תארח את בולוניה אחרי 1:3 באיטליה במשחק הראשון, בעוד פורסט תארח את פורטו אחרי 1:1 בחוץ. שתיהן יכולות להיפגש בחצי הגמר.

משחק נוסף:

קריסטל פאלאס – ניוקאסל 1:2 לפאלאס: ז'אן פיליפ מאטטה (80 ו-90+4). לניוקאסל: וויליאם אוסולה (43)

המחזור יינעל ביום שני, כשמנצ'סטר יונייטד תארח את לידס.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי