Sport1 Banner

ניצחון לפיורנטינה, הפסד לנאפולי

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הקבוצה מפירנצה חזרה מססואולו עם 1:3, התכולים נעצרו עם 3:1 מפתיע בפאלרמו

(גודל טקסט)

מאת: יוני לביא       צילום: gettyimages

 

פיורנטינה, הנושאת פניה אל עבר המקום השלישי בטבלת הליגה האיטלקית, ניצחה היום (מוצא"ש) בחוץ, 1:3 את ססואולו בפתיחת משחקי המחזור ה-23 בליגה האיטלקית. נאפולי נוצחה באותה תוצאה בפאלרמו.

 

ססואולו – פיורנטינה 3:1

 

הקבוצה מפירנצה התארחה אצל קבוצת התחתית וכבשה כבר בדקה ה-29. מוחמד סאלח, שחקן הרכש החדש שהגיע מצ'לסי, קיבל כדור ברחבה מבאבקר והעלה את האורחת ליתרון. לצפייה בשער לחצו כאן.

 

בדקה ה-31 כבר 0:2. סאלח גמל לבאבקר שהכפיל את התוצאה. הסנגלי כבש את השער השלישי בדקה ה-61 לאחר כדור קרן מוצלח שהגביה פיזארוהמארחת רק הצליחה לצמק משער נגיחה של  דומיניקו ברארדי בדקה ה-67.

 

לפיורנטינה שבמקום הרביעי, יש לאחר הניצחון 38 נקודות, ארבע פחות מנאפולי שבמקום השלישי בטבלה.

 

פאלרמו – נאפולי 1:3

 


אחרי שישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, רשמה נאפולי הפסד מפתיע. פרנקו ואסקס הארגנטיני בישל את השער הראשון לאשראף לזאר כבר בדקה ה-14. ואסקס עצמו כבש את השער השני בדקה ה-36  ובישל את השלישי ללוקה ריגוני בדקה ה-65. בדקה ה-82 הצליח מאנולו גביאדיני המחליף לצמק.

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי