יעלה לה באליפות? "קונטה זועם על כך שלא הוחתם מחליף לקברצחליה"

play
אנטוניו קונטה מאמן נאפולי | רויטרס
תקציר: רומא – נאפולי 1:1 02:01

אחרי שאיבדה את הגאורגי, נאפולי ניסתה להחתים את אדיימי או גרנאצ'ו לפני סגירת החלון, אך נותרה בידיים ריקות. באיטליה טוענים: "בספק אם המאמן מרוצה"

קבוצות: נאפולי
(גודל טקסט)

חלון ההעברות באירופה ננעל אמש (שני) ואפשר להגיד שהמאוכזבת הגדולה שלו היא נאפולי. הקבוצה שניצבת לה בפסגת טבלת הסרייה א' ומפנטזת על אליפות שנייה בשלוש שנים, איבדה בתחילת החלון את השחקן שהוביל אותה לאליפות הקודמת. חביצ'ה קברצחליה עזב לכסף הגדול של פריז סן ז'רמן וזה אחרי שהקבוצה איבדה כזכור גם את ויקטור אוסימן. בעמדת החוד נאפולי החתימה מחליף ראוי בדמותו של רומלו לוקאקו, אבל כשלה בהבאת מחליף לגאורגי.

כעת ב- Sky Sport Italia מדווחים שהמאמן אנטוניו קונטה מאוכזב מכך שהמועדון לא הצליח להחתים את אלחנדרו גארנאצ'ו או קארים אדיימי. על פי מספר מקורות, המטרה המועדפת על קונטה הייתה הקיצוני של מנצ'סטר יונייטד, גארנאצ'ו, אך הפרטנופיי לא הצליחו להגיע להסכם עם השדים האדומים, שהעמידו תג מחיר של 80 מיליון אירו עבור הארגנטינאי.

שחקן מנצ'סטר יונייטד אלחנדרו גרנאצ'ו
שחקן מנצ'סטר יונייטד אלחנדרו גרנאצ'ו | אימג'בנק GettyImages, Stephen Pond

נאפולי, מנגד, סירבה להציע יותר מ-55 מיליון אירו ולעולם לא הייתה באמת קרובה להגיע להסכם עם מנצ'סטר יונייטד. הכוכב הגרמני סירב להצטרף לנאפולי, שכן הוא חולם לעבור לפרמיירליג בקיץ והחליט להישאר בדורטמונד.

"אני בספק אם קונטה מרוצה, אך הוא בוודאי ממוקד בעבודתו," אמר ביום שני אחר הצהריים כתב Sky Sport בנאפולי, מסימו אוגליני.

נאפולי נותרה בראש טבלת סרייה א' עם יתרון של שלוש נקודות על פני אינטר, אך הנראזורי מחזיקים במשחק חסר. בסגל שנחלש משמעותית, נאפולי תנסה לעשות את הבלתי צפוי ולנשל את האלופה מתוארה. אלא שכעת זה יהיה קשה יותר, ללא חיזוק של ממש.

עוד באותו נושא: אנטוניו קונטה, נאפולי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי