אם וכאשר הפועל תל אביב תצליח לסגור את עסקת רכישתו של טיימוקו דיארה מריימס, יהיה זה הישג גדול ותגובה מהירה של הנהלת המועדון לעזיבתו הצפויה לויזוס לויזו.
דיארה היה השחקן שעמד בראש רשימת הרכש של האדומים בקיץ שעבר. אין מתווה שלא עלה על הפרק, מ-50 בכרטיס ועד 100 – אך ריימס לקחה את הזמן, השחקן השתלב בקבוצה וההחלטה נדחתה לסיום העונה.
בשלב זה ריימס צריכה כסף ומוכנה למכור. מקבוצות טורקיות היא דרשה 4 מיליון יורו מתוך חשש שכספים לא יגיעו, גם מה- MLS יש התעניינות, אבל בריימס יודעים שהכסף מהפועל תל אביב בטוח ויועבר מיידית במידה ותהיה עסקה.
גם הפעם העסקה שעל הפרק מורכבת: 2 מיליון יורו רכישה ואחוזים ממכירה עתידית. בין ריימס לאדומים יש סיכום אך עדיין לא עם השחקן. סעיף שחרור? כמו לויזו, שחקן צעיר ואיכותי לא יגיע לכאן ללא סעיף כזה, רק שהפעם הסכום יהיה גבוה יותר ומוערך ב 4-5 מיליון יורו, הכל כמובן במידה ותיחתם עסקה.
הגעה של דיארה משמעותה עזיבה של שאנדה סילבה בהמשך, כאשר דיארה ישחק בשמאל ובמקום לויזו יגיע זר נוסף לעמדת ה-10. ועדיין, האדומים זהירים עד אשר תושלם העסקה ותיחתם.
מה דעתך על הכתבה?