הפועל באר שבע פתחה את העונה ברגל שמאל. האלופה איבדה את תואר אלוף האלופים אחרי הפסד למכבי תל אביב. האלופה קיוותה לפתיחה מוצלחת של העונה, לנצח את מחזיקת גביע המדינה, לזכות בתואר ולהעפיל לחצי גמר גביע הטוטו, אך הצהובים היו אלו שיצאו עם ידם על העליונה.
מלבד ההפסד ואובדן התואר, במועדון היו מודאגים גם מהיכולת שהציגה הקבוצה. בבאר שבע מבינים כי כדי להצליח העונה הם יצטרכו להיראות טוב הרבה יותר בהמשך.
מי שדווקא זכו למחמאות על יכולתם היו קינגס קאנגווה, שנראה נהדר, ואמיר גנאח. בבאר שבע בונים על עונת פריצה של גנאח ומצפים ממנו לספק העונה מספרים, אלמנט שהיה חסר לו בעונה שעברה. בקבוצה החמיאו לקשר על הופעתו ומקווים כי מדובר בסימן לבאות לקראת העונה הקרובה.
מלבד הדאגה מהיכולת, בקבוצה מודאגים מאוד מפציעתו של הרכש הברזילאי ז'ואאו ויקטור. הקשר התקשה ללכת בסיום המשחק וסובל מכאבים חזקים. בבאר שבע מקווים שלא מדובר בקרע בשריר, אך השחקן יעבור צילום ובדיקות, שלאחריהם תתברר חומרת פציעתו.
במועדון חוששים כי מדובר בפציעה שעלולה להשבית אותו למשך מספר שבועות. בכל מקרה, הברזילאי אינו צפוי לשחק במשחק הקרוב במוקדמות ליגת האלופות מול היריבה האיסלנדית.
מנגד, רן קוז'וך יקבל בחזרה לסגל את המורחקים מוחמד אבו רומי, גבון איסט, זאהי אחמד וסמיר פרהוד. אבו רומי אף עשוי להיכנס להרכב.
בבאר שבע סימנו את המטרה המרכזית לעונה הקרובה: העפלה לשלב בתים אירופי. כדי לעשות זאת, הקבוצה תצטרך לעבור את היריבה האיסלנדית – מה שיבטיח לה עונה אירופית ארוכה.
מה דעתך על הכתבה?