דייגו מראדונה ג'וניור, בנו של אגדת הכדורגל דייגו ארמנדו מראדונה, הופיע השבוע בתוכנית הטלוויזיה הספרדית "לה רבואלטה" ושוחח בפתיחות על חיי אביו, מערכת היחסים המורכבת שלו איתו, ועל ההשוואה לליאו מסי.
בנו של האגדה, שנולד באיטליה ב-1986 – השנה שבה זכה אביו גם במונדיאל עם ארגנטינה וגם בסקודטו עם נאפולי – לא חסך מילים בכל הנוגע לאביו: "היו לו חיים מורכבים אך יפים. הוא האדם הכי אנושי שנהנה הכי הרבה, אבל עבר רגעים מסובכים. הוא טעה ושילם על כך, אבל לא פגע באף אחד".
על השוואת אביו למסי אמר מראדונה ג'וניור: "אני לא מכיר אותו (מסי), המעגל הקרוב שלו לא רצה בכך. מבין בני האדם, מסי הוא הבן אדם מספר 1, אבל אבא שלי היה אלוהים". עוד הוסיף כי לדעתו אביו "נשדד משני גביעי עולם, ב-1990 וב-1994 – הוא היה צריך לזכות בשלושה".
מראדונה ג'וניור, מאמן כדורגל בעבודתו, סיפר על ההתפייסות המרגשת עם אביו לאחר שנות ניכור: "הוא ראה ריאיון שלי בטלוויזיה ואמר שהוא רוצה לדבר איתי. הלכתי איתו לארוחת ערב ואמרתי לו שאני חי בחלום. לא דיברנו על שום דבר מהעבר, דיברנו על ההווה".
🚨🗣️ Diego Maradona Jr.: "My father was robbed of 2 World Cups, the 1990 and 1994 editions. He should've won 3." pic.twitter.com/ViaJxpYdjq
— The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) April 21, 2026
על אביו הנפטר אמר בהתרגשות: "היום הוא הנעדר הנוכח ביותר. הוא היה הקפטן של הימים המאושרים ביותר שלי".
מה דעתך על הכתבה?