ויאריאל ניצחה בבילבאו אחרי שמונה שנים, מוריצ'י התקרב לאמבפה

השלישית בטבלה הספרדית חגגה 1:2 בסן מאמס, החלוץ הקוסוברי כבש צמד ב-0:3 על ראיו והעלה את מאיורקה מעל הקו האדום

(גודל טקסט)

ויאריאל הצליחה להתרחק הערב (ראשון) מאתלטיקו מדריד בקרב על המקום השלישי בלה ליגה, לאחר שניצחה בסן מאמס 1:2 את אתלטיק בילבאו המאכזבת. מאיורקה נמלטה מהקו האדום בעזרת 0:3 ביתי על ראיו וייקאנו. אוביידו כבר לא אחרונה אחרי 0:3 בוויגו על סלטה.

אלפון שחקן ויאריאל חוגג שער
שער בכורה. אלפון | אימג'בנק GettyImages, ANDER GILLENEA/AFP

אתלטיק בילבאו – ויאריאל 2:1

הצוללת הצהובה השכיחה את ההפסד לג'ירונה והתבססה במקום השלישי, עם יתרון של ארבע נקודות על פני אתלטיקו מדריד הרביעית. בילבאו המאכזבת עם ארבעה הפסדים בחמשת המחזורים האחרונים, כשזו הפעם הראשונה מאז ספטמבר 2018 שהיא מפסידה בבית לוויאריאל. סרג'י קרדונה הקפיץ באלגנטיות את שערו הראשון העונה בדקה ה-26, ובתוספת הזמן של המחצית היה זה אלפון, החלוץ המושאל מסביליה, שחגג שער בכורה במדי ויאריאל לאחר טעות קשה של המגן איניגו לקואה. גורקה גורוסטה רק צימק בדקה ה-84 עם השביעי שלו העונה.

ודאט מוריצ'י שחקן מאיורקה חוגג שער
שיא מועדון חדש. ודאט מוריצ'י | אימג'בנק GettyImages, Quality Sport Images

מאיורקה – ראיו וייקאנו 0:3

שלוש נקודות בלבד מפרידות כעת בין ראיו במקום ה-13 לאלצ'ה שמתחת לקו האדום. מאיורקה הייתה שם, אבל היא המשיכה את התקופה הטובה שלה מאז מינויו של מרטין דמיצ'ליס וניצלה את העובדה שיריבתה עסוקה ברבע גמר הקונפרנס ליג והגיעה ללא השוער המצוין אוגוסטו בטאז'ה. אחרי שער הניצחון לרשת ריאל מדריד, ודאט מוריצ'י הרשית פעמיים מהאוויר וכמעט מאותה נקודה (36 ו-40) והגיע ל-21 שערי ליגה – רק שניים פחות מקיליאן אמבפה שמוביל את טבלת הפיצ'יצ'י. הקוסוברי גם הפך לשיאן השערים של מאיורקה בכל הזמנים, עם 55 כיבושים בליגה הבכירה. ז'אן וירז'ילי נכנס בעקבות פציעה של זיטו לובומבו בדקה ה-62, ואחרי שלוש דקות קבע את תוצאת המשחק.

משחקים נוספים:

אוסאסונה – בטיס 1:1 לאוסאסונה: אנטה בודימיר (40 בפנדל). לבטיס: עבדה א-זלזולי (7)

סלטה ויגו – אוביידו 3:0 לאוביידו: אלברטו ריינה (4), פדריקו ויניאס (45 ו-57)

המחזור ה-31 בליגה הספרדית יסתיים מחר (שני, 22:00) עם המפגש בין לבנטה לחטאפה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי